Sreda, JANUAR 20, 2021
   
Text Size

NOVI JASTUK JASENKE OSTERBURG

NOVA ISKUSTVA

Draga Milka,

Namerno sam sačekala da sa jastukom provedem i drugu noć, da bih mogla kompletirati veoma dragoceno iskustvo.

 

Prvo bih da napravim kratku retrospektivu mog "pređašnjeg" stanja. U poslednjih nekoliko meseci sam imala mnooogo stresa. U završnoj sam fazi otvaranja lokala sa gotovim obrocima kojih u Beogradi pa i šire nema. Odatle će ići hrana za četiri vrtića iz najbliže okoline. Sličan objekat treba da se otvori i u Bulevaru....Rezultat svega toga, jeste stanje konstantnog umora, jako lošeg, isprekidanog i nedovoljnog  sna, tupost koja se oseća kao usporenost iz koje se, uz velike napore izvlači energija za delanje, što nas čini izuzetno nervoznim i napetim.

 

I tako, dan za danom... Noću, loš san, umor koji ne prestaje, napor i da se misli, odlučuje, radi...  komunikacija na granici snage i razdražljivosti...

 

I, stiže ... jastuk!  Dolazim do fantastičnih otkrića i uvida.... Pre svega, postajem svesna svog stanja i stepena iscrpljenosti.... Prva noć "sna u komadu" od 10 sati. Osećaj pri otvaranju oćiju da je nešto drugačije, da se bolje osećam i potpuno suprotno od onoga na šta sam navikla. Osluškujem... Ležim na leđima, dišem i primećujem vrat, koji bi i pored anatomskog jastuka, redovno bio nategnut I bolan - sada je opušten I ne boli.

 

Najveće iznenađenje je osećaj u lumbalnom delu kičme, lakoća i strujanje energije kroz noge koja tako prija i prosto kao da traži da ostanem u tom osećaju odblokiranih puteva za protok nove,sveže energije koja je našla svoj put do svake ćelije. Prosto osećam da kroz mene struji i teče - život. Ne želim da to prestane. Neću da ustanem. Produžavam i uživam u svakom trenutku ovog novog zadovoljstva. Moje telo odbija da ustane I čini bilo šta drugo.

 

Najveće iznenađenje je osećaj opuštanja rektalnog dela debelog creva čijeg spazma uopšte nisam bila svesna. Prelepa rapsodija novog protoka energije i slobode za moje mišiće, ramena, leđa, sve se samo po sebi vraća na svoje mesto bez napetosti i tereta.

 

Olakšanje i radost za telo, mišiće, mozak, za noge! Osećam da život teče kroz mene i uz duboku zahvalnost sa stidom se izvinjavam svom telu za svo mučenje kome sam ga izložila.

 

Druga noć i novo jutro. Fantastičan osećaj oslobađanja stare i priliv nove isceljujuće energije. Kroza me struji potpuno nova frekvencija postojanja. I juče, i danas, ta strujanja i promene su toliko primetne i životne. Jasnije vidim, bolje funkcionišem. Znam da nam Bog na različite načine šalje svoje blagoslove i poruke kojima saopštava da nas voli i misli na nas. Sigurna sam da je ovaj jastuk Njegov direktan način da me blesavu, spasi od mene same. Jer, ovaj jastuk zaista jeste - spas!

 

Spadam u osobe koje ne govore ono što nisu iskusile. Mogu da kažem, da ovaj jastuk jeste posebno iskustvo u mom životu i da mu je moj život jako zahvalan na postojanju.

 

Hvala svim kreatorima i ljudima  iz Tiens-a. Sigurna sam u njihovu misiju očuvanja života i zdravlja ovog čovečanstva na ovoj planeti.

 

Hvala Milki Orlić na tome što nam je Tiens stavila u službu naših života i otvorila mogućnost da te naše živote očuvamo i sačuvamo.

 

Jasenka Osterburg,

065/805-7808

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Utisci o jastuku- Vasilija

Draga Milka,
Dobro vece, i hvala Vam puno na ovakvom proizvodu. Sinoc sam spavala na jastuku, spavala sam kao mala beba. Generalno sam ovih dana imala problema sa spavanjem upravo zbog zavrsetka godine i ostalih obaveza vezanih za skolu. Nekako sam ga ugrabila od majke, i zaista sam za par minuta zaspala. Ujutru kada sam se probudila, nisam osetila potrebu da nastavim da budem u krevetu ili to da sam izmorena ili iscrpljena. Zaista sam se odmorila. Nisam tesko ustala, nisam osecala bol u vratu, ramenima ili glavi, i jednostavno sam ceo dan imala energije. 
Razume se, sada jastuk ne vracam.

Hvala Vam jos jednom, srdacan pozdrav,
Vasilija.

001_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Anketa

Ocenite Tianshi

Social Counter

PREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • Žaba u bunaru ne zna za veličinu neba.
 • Dugačko putovanje uvek započinje prvim kratkim korakom.
 • Čak i da nam zatreba samo jednom u životu, mač treba uvek nositi.
 • Lepi cvetovi ne daju uvek dobro voće.
 • Tugu treba ostaviti kod kuće, kao pocepanu haljinu.
 • Niko se nikada nije sapleo ležeći u krevetu.
 • Jedna ljubazna reč može da te greje tokom tri meseca zime.
 • Budalama i ludacima se uvek skloni sa puta.