Četvrtak, OKTOBAR 01, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

KALCIJUM ZA POBOLJŠANJE FUNKCIJE MOZGA

Nova iskustva korisnika

Moje iskustvo sa Kalcijumom za poboljšanje funkcije mozga

U mojoj užoj porodici, Tiens je spasio dva života. Moju sestru  i maćehu. Obe priče imaju srećan kraj. Ovo je priča o kalcijumu. Događaj je od pre deset godina.

2004. godine Tiens je stigao u Srbiju. Imao sam sreće, da među prvima saznam za to. „Krivac za to“ je bila G-đa Milka Orlić  i ja sam imao čast da prvi potpišem ugovor i postanem njen saradnik.   Nisam imao zdravstvenih problema, ali me je jako zanimala preventiva. Sve je bilo nekako mistično. Zlatni lav koji donosi zdravlje i blagostanje. „Gutao sam“ iskustva ruskih lekara, oduševljenih Kineskom tradicionalnom Medicinom. I ja sam bio oduševljen jer su naši lideri preveli ruske knjige i učinili ih dostupnim širokom auditorijumu. Krenule su prezentacije, edukacije, seminari...Ogromno interesovanje...

2006. godine veliki seminar u sali opštine na Banovom brdu. Velika sala, puna. Predavač, uvaženi Prof. Smajo Sarhatlić  Dr Kineske Tradicionalne Medicine. Deset godina boravka na Tibetu, gde je učio od najboljih. Majstor Tai Či Čuana. Markantne pojave, koja odiše samopouzdanjem. U ruci dugačak štap, kao statusni simbol. Ne možete da mu ne verujete. Veliko znanje o Kineskoj Tradicionalnoj Medicini, Kineskoj filozofiji, Istoriji...Priča o proizvodima Tiensa... sugestivno, ima veliku pažnju publike. Na red dolazi kalcijum za mozak. Na naše iznanađenje, dobijamo informaciju, da kod akutnih problema može odjednom da se popije svih 18 tableta iz kutije, ili dva puta po devet u toku dana. I da to rešava problem.

Seminar se završio, a meni se, ne znam zašto, baš ovaj podatak sve vreme vrteo u glavi.

Sutradan odlazim u Sokobanju da posetim oca. Čujemo se telefonom i dogovaramo se, da se nađemo u Aleksincu u bolnici, gde je smestio svoju suprugu (moju maćehu Veru) zbog bolova u želucu. Sačekao me je u krugu bolnice i otišli smo da posetimo Veru. Nisu nas pustili unutra jer nije bilo vreme posete, već je ona izašla na kratko u hodnik. Umorna, ispijena, dezorjentisana, kaže - dva dana kako ne spava, a bol u glavi ne prestaje. Kaže, isto joj je tako bilo, kad je kao mala imala upalu mozga i jedva preživela. Izgubila je svaku nadu da će glava prestati da je boli. Setio sam se Dr Smaje i kalcijuma za mozak. Ona se vratila u bolničku sobu.

Ja sam mom ocu ispričao o kalcijumu i rekao mu da ne gubi nadu. Njih dvoje su bili jako vezani jedno za drugo i bio je veoma zabrinut. Dogovorili smo se da se ja vratim za Beograd i da mu sutradan pošaljem Kalcijum za poboljšanje funkcije mozga i Cink. Objasnio sam mu da treba da joj da jaču dozu. Nisam se usudio za celu dozu, već sam mu rekao da joj da tri puta po šest kapsula na četiri sata i cink dva puta po tri kapsule u toku dana.

Sutradan sam poslao proizvode. Otac mi se uveče javio da su Veru otpustili iz bolnice, da su joj sanirali bol u želucu, ali da je glava još uvek boli sa istim intenzitetom. Još mi je rekao da je dobio kapsule i da joj je dao prvu dozu. Dogovorili smo se da se javi ponovo sutra ujutru.

Ujutru je zazvonio telefon i čuo sam njegov veseo glas. Posle druge doze ona je zaspala par sati, posle treće doze je zaspala i kad se probudila, glava je više nije bolela.

Poslao sam im još jednu kutiju Kalcijuma za mozak koji je pila dva puta po dve dnevno. Iako je pre ovog događaja imala česte glavobolje, dugo, dugo vremena posle ovoga glava je nije bolela. Nakon ovog događaja trinaest zlatnih medalja za najbolji kalcijum na svetu (usvojiv 98%) koje je Tiens dobio krajem prošlog veka na takmičenju organizovanom od strane Svetske Zdravstvene Organizacije zasijale su jačim sjajem. Tiens je spasio još jedan život. Hvala Tiens!!!

Branislav Nikodijević

ponosni distributer

Kompanije Tiens

Dobrivoj i Vera

 

 

Za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.

Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

006_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mreže

PREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas355
mod_vvisit_counterJuče2490
mod_vvisit_counterTekuća nedelja5031
mod_vvisit_counterProšla nedelja15111
mod_vvisit_counterTekući mesec355
mod_vvisit_counterProšli mesec79969
mod_vvisit_counterUkupno2184372
 • "Strpljivo izdrži mali gubitak i bićeš pošteđen velikoga."
 • „Put od hiljadu milja počinje PRVIM korakom.
 • "Čovek je sretan onoliko koliko je sposoban usrećiti druge."
 • "Čujem i zaboravljam, vidim i pamtim. Radim i razumem."
 • "Čovek koji može pobediti druge - jak je; čovek koji pobedi sebe - svemoćan je."