Četvrtak, OKTOBAR 01, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

STERILITET - ISKUSTVA UKRAINSKIH LEKARA

Nova iskustva korisnika

Dimčenko M.B.lekar akušer-ginekolog, distributer sa 6 zvezdica, grad Odesa

Savremeni čovek intuitivno oseća potrebu da koristi prirodna, a ne veštačka sredstva za lečenje. Nesporan je princip: živi organizam mora da se leči „ živim” lekovima.

Svaki lekar bi želeo da u svojoj praksi ima na raspolaganju ekološki čiste proizvode, za čiju primenu nema starosnih granica, neželjenih dejstava i negativnih uticaja na organizam, a koji bi istovremeno imali svojstva biološke i imunološke regulacije i neuromedijatorna svojstva.

Takvi dodaci ishrani su biološki aktivni dodaci Korporacije “Tiens”. Oni su sertifikovani prema standardima međunarodnog sistema kvaliteta ISO - sistem međunarodnih standarda koji određuju tipsku vrstu proizvoda, zahteve za njegov sastav, kvalitet, standardi utvrđuju kvalitet upravljanja proizvodnjom, stepen odgovornosti rukovodstva, nivo upravljanja proizvodnim i postproizvodnim procesom, organizaciju zaštite životne sredine i td. sve u svemu 20 parametara koje je razradio tehnički komitet sa sedištem centralnog sekretarijata u Ženevi.

Imajući u vidu visok kvalitet proizvoda “Tiens”, aktivno ih koristim u akušerstvu i ginekologiji. Pitanje zdravlja trudnica zaokuplja me već duže vreme, a sa dodacima “Tiens” sve se rešava mnogo jednostavnije. Na žalost, u poslednje vreme evidentira se sve više slučajeva primarne i sekundarne neplodnosti. Uzroci neplodnosti su različiti. Za poslednje dve godine lično sam pratio i lečio primenom BAD “Tiens” 18 žena, kod kojih su bili različiti uzroci i vreme trajanja neplodnosti. 16 žena je zatrudnelo. Kompleksna terapija obuhvatila je primenu sledećih proizvoda: Kordiceps, Biocink, Enotere, Kanli, Vejkan, Kalcijum i Ikan

Takođe se konstatuje stalni porast broja žena s dijagnozama miom tela materice , mastopatija i drugi dobroćudni tumori. Ja sam postigla sledeće rezultate koristeći BAD “Tiens”, a pored njih sam prepisivala i sredstva evropske medicine: kod 11 pacijentkinja s difuznim miomima tela materice i 3 sa čvorastim miomima konstatovano je potpuno izlečenje. U 6 slučajeva, gde je bila predložena operacija zbog izraženih sindroma bola i hemoralgije, konstatovana je pozitivna dinamika što je dovelo do znatnog boboljšanja stanja: bol je nestao, krvarenje je prestalo.  Korišćeni su Hitozan, Kordiceps, Holikan i Spirulina.

Zapaljenska i infektivna oboljenja takođe su veoma zastupljena u ginekološkoj patologiji. Primenjivali su: Biokalcijum, Biocink, Hitozan, Kordiceps, Vejkan, Antilipidni čaj.

Poremećaji menstrualnog ciklusa takođe mogu vrlo uspešno da se koriguju, primenjivali su se sledeći BAD “Tiens”: Vejkan, Kanli, Enotera, BIocink.

U periodu klimakterijuma, kada osteoporoza dovodi do smanjivanja radne sposobnosti, povećanja sklonosti za patološke prelome, a posledica je invalidnost, visoko su efikasni za primenu : Biokalcijum, Biocink, Vejkan, Hitozan, Kordiceps, Ikan, Holikan.

U kompleksu s tardicionalnim lečenjem Bad “Tiens” značajno poboljšavaju zdravlje žena.

Kratkovski S.V., lekar akušer-ginekolog, distributer s 7 zvezdica, grad Dnjepropetrovsk

Osnove optimalnog stanja deteta uspostavljaju se još u periodu njegovog razvoja u utrobi majke i veoma mnogo zavisi od nivoa zdravlja roditelja. Analiza pokazatelja perinatalne patologije u poslednjih nekoliko godina ne pokazuje utešnu statistiku zdravlja trudnica, broj žena s anemijom u poslednje 3 godine porastao je skoro 3 puta, sa gestozamom 2 puta, bolestima krvotoka 1,5 put, bolestima mokraćnog i polnog sistema skoro 2 puta.

Značajan je i rast oboljenja kod novorođene dece: apsolutno su povećani pokazatelji infekcija ploda; povećan je broj novorođenčadi sa sindromom disajnih smetnji, trauma, urođenih poremećaja u razvoju; povećan je procenat porođaja obavljenih carskim rezom.

Imajući sve to u vidu, kvalitet zdravlja novorođenčeta, koje je bilo izloženo uticaju navedenih faktora, značajno je smanjen, njegovi mehanizmi adaptacije rade se sa velikim opterećenjem i, kao posledica, ta deca mogu da budu podložna najrazličitijim bolestima.

Nema nikakve sumnje u to da preventivu nastanka bolesti u dečijem uzrastu treba započeti još za vreme njegovog razvoja u majčinoj utrobi. Organizam žene je tako podešen da ne može sačuvati za sebe ono što je potrebno organizmu koji raste, uključujući makro i mikroelemente. Dajući plodu mineralne materije organizam žene ostaje uskraćen. S druge strane, ukoliko organizam buduće majke od samog početka nema dovoljnu količinu i potreban odnos tih elemenata, tada i pored nejveće želje ona neće moći ništa da, da plodu koji se razvija. Pored toga, plod izbacuje u krv majke toksične produkte svog metabolizma što i jeste čest uzrok pojave dosta jakih toksikoza.

Trudnim ženama tradicionalno se savetuje da jedu što više povrća i voća, ali na žalost oni ne kompenzuju deficit vitamina i mineralnih materija. Buduće majke u današnje vreme ne samo da jedu manje hrane biljnog porekla nego njihove bake pre 50 godina, već upotrebljavaju proizvode koji su mnogo lošijeg kvaliteta. Vitamina, makro i mikroelemenata i biološki aktivnih materija u njima takoreći i nema!

Na primer, od 60-tih godina prošlog veka sadržaj vitamina A (retinola) u jabukama, bananama i pomorandžama smanjen je za 60 %. Da bi organizam dobio tu količinu retinola koju je primala trudna žena jedući jednu jabuku u to vreme, danas ona mora da pojede 3-4 jabuke. Prema podacima Ministarstva agroindustrijskog kompleksa Ukrajine, u poslednjih 30-40 godina taj vitamin je potpuno nestao iz govedine, a u piletini ga ima 70 % manje. Nivo kalcijuma u povrću smanjen je za čitavih 46,4 %. Jedan od njegovih najbogatijih izvora je kupus u kojem ga sada ima 85 % manje. Sadržaj magnezijuma u peršunu i mirođiji opao je za 35 %, gvožđa za 41,5 %, To nas i dovodi do zaključka da buduće mame moraju da uzimaju Bio aktivne dodatke!

Zbog svega navedenog, vrlo je rasprostranjeno korišćenje BAD Korporacije “Tiens” kod trudnica u cilju korekcije različitih stanja: Biokalcijum, Biokalcijum za decu, Biocink, Vejkan, Ikan, Spirulina, Lecitin. Preparati kalcijuma “Tiens”, dospevajući u organizam majke kompenzuju ono što je njen organizam preneo na plod (detalj: za razvoj ploda potrebno je do 3 kg elementarnog kalcijuma), poboljšavaju materično-placentni krvotok što omogućava kvalitetniji razvoj ploda. To se postiže usled veoma visokog procenta apsorpcije kalcijuma (95-98 %) od strane ćelija majke i ploda, s obzirom da se kalcijum u preparatima “Tiens” nalazi ne u molekularnom već u jonskom obliku, uz sve potrebne vitamine, makro i mikroelemente.

U kombinaciji sa Biocinkom i Vejkanom, preparati kalcijuma“Tiens” (Biokalcijum, Biokalcijum za decu, Gaj Bao) doprinose izlučivanju produkata metabolizma embriona (amonijak, vodonik-sulfid, metan, toksini), koji negativno utiču na zdravlje majke. Polazeći od navedenog, može se preporučiti prijem tih preparata radi preventive i osnovne terapije toksikoze u prvoj i drugoj polovini trudnoće. O važnosti cinka u ishrani trudnice svedoči činjenica da se usled njegovog deficita povećava rizik razvoja oštećenja ploda koja nastaju u toku trudnoće, a naročito CNS. BAD „TIENS” sprečavaju spontane pobačaje jer normalizuju tonus glatke muskulature materice. U kombinaciji sa Spirulinom oni su efikasno sredstvo za preventivu hipogalaktije.

BAD Vejkan vrši dobru pripremu porođajnih puteva žene što smanjuje učestalost komplikacija i kod ploda i kod majke u toku porođaja, a smanjuje eventualni pobačaj jer je izvor vitamina E.

Ikan u kombinaciji sa Spirulinom, predstavlja izvanredno sredstvo za lečenje i preventivu anemije u toku trudnoće i fetoplacentalne insuficijencije, jer su vrlo moćni antihipoksanti i izvori biološki dostupnog gvožđa i bakra koji se lako apsorbuju. Lecitin ima veliki značaj za formiranje nervnog sistema ploda, što je bitno u preventivi različitih oboljenja nervnog sistema u srednjem i starijem uzrastu.

Sledi opis dva vrlo dobra primera upotrebe BAD “Tiens” kod trudnica.

Trudnica M. 29 godina. Urođena hipotireoza, od 6. meseca života neprekidno prima hormonske preparate (L-tiroksin), uzrast oca: stariji od 45 godina, živi u zoni nepovoljnih ekoloških uslova u Pridneprovlju. U toku trudnoće praktično neprekidni prijem preparata kalcijuma Korporacije “Tiens”, Biocinka, povremeni prijem Vejkana, Ikana, Spiruline, praha Cink Plus. Rezultati: povoljan tok trudnoće bez razvoja opasnosti od pobačaja, rane i kasne toksikoze, anemije, nema neželjenih efekata za plod zbog prijema L-tiroksina niti za tok trudnoće. Povoljan ishod porođaja.

Trudnica R. 37 godina. Dugotrajna neplodnost u anamnezi (preko 5 godina), prolaps mitralnog zaliska, nefroptoza desnog bubrega 11 stepena, hronični pijelonefritis s čestim recidivima. U toku trudnoće duže je primala preparate kalcijuma“Tiens”, Biocink, Ikan, a u kraćim kurama po 2-3 nedelje Kordiceps u kritičnim periodima moguće akutizacije pijelonefritisa. Trudnoća kod ove pacijentkinje nastupila je u vreme kada je primala proizvode“Tiens”. Tok trudnoće i ishod porođaja bili su povoljni. Sasvim zasluženo proizvodi “Tiens” su dobili nagradu u nominaciji »Najbolji proizvodi u Kini za žene i decu«.

Ginekološko zdravlje žene nije ništa manje važno. Analiza zapaljensko-infektivnih oboljenja kod žena pokazuje da je njihov broj u poslednjih 5 godina povećan praktično 7,5 puta. Stalno je na visokom nivou broj žena s fibromiomom tela materice, raste broj neplodnosti i onkoloških oboljenja ženskih polnih organa.

Prilikom lečenja zapaljenskih oboljenja, koji se teško leče tradicionalnim šemama zbog smanjene opšte otpornosti organizama, utvrdio sam da kombinacija Biokalcijuma, Hitozana, Kordicepsa, Ikana, Biocinka i Antilipidnog čaja u navedenim slučajevima daje efikasne i pouzdane rezultate.Ukoliko je poremećaj menstrualne funkcije primenjujem Biocink, Biokalcijum za decu, Ulje enotere i Vejkan.

Dobijeni su dobri rezultati kod fibromioma tela materice, koji se mogu lečiti konzervativnom terapijom, a korišćeni sui: Hitozan, Kordiceps, Holikan, Ikan i Spirulina, posle čišćenja organizma, normalizacije mikroflore creva, razmene kalcijuma i mikroelemenata.

Imajući u vidu rast učestalosti kako ženske tako i muške neplodnosti, kao posledice izrazitog deficita cinka u zemljištu i hrani, smatram da je neophodna primena tog mikroelementa koji sadrže preparati “Tiens”, i to: Biocink i Spirulina, kao jednog od načina za rešavanje problema.

Lisničuk T.P. lekar akušer-ginekolog, distributer s 8 zvezdica, grad Lavov

Najnovija naučna istraživanja u oblasti teorijske medicine (tzv. zapadne, alopatske) pokazuju da su svi patološki procesi povezani ili sa mehanizmom »zagađenja« proizvodima metabolizma subćelijskih struktura ili sa intoksikacijom. Veliki broj materija iz naše spoljne životne sredine nepovoljno deluju na zdravlje čoveka i celih populacija. Mnogi od njih predstavljaju faktore rizika od oboljevanja. U drugoj polovini XX veka otkriven je univerzalni mehanizam nastanka oboljenja: formiranje slobodnih radikala i njihov uticaj na funkcionisanje ćelije. Prema tome, zapadna medicina sasvim se približila koncepciji borbe sa svakim oboljenjem i obnavljanje opšteg zdravlja. Ta koncepcija se sastoji od faza koje obuhvataju čišćenje ćelija i međućelijske tečnosti, unutrašnje sredine organizma, obnavljanje imunološkog sistema, obnavljanje regenerativnih sposobnosti organizma i ishrane organizma korisnim i kvalitetnim proizvodima.

Kineska medicina znala je za to i koristila je tu koncepciju u lečenju bolesnih ljudi pre 5 hiljada godina,pridržavajući se principa čišćenja, dopune i obnavljanja. Lekari sa tradicionalnim medicinskim obrazovanjem traže načine kako da se pomognu metodama Istočne medicine.

Po prirodi svoje delatnosti, stalno se srećem s problemima ženskog zdravlja, muškom i ženskom neplodnošću. Svake godine nailazim na patologiju koja je još pre 20 godina bila retkost: dvodelne ciste, sklerocistični jajnici, adenonioze, ciste na jajnicima, serozni cistadenomi, fibromiomi s subseroznim čvorovima, genitalni infantilizam, fibrozni polipi u materici.

Najstrašnije od svega je što se nabrojane bolesti konstatuju kod devica i mladih devojaka u uzrastu od 16-20 godina, koje nisu rađale. Kod mladića uzrasta 18-24 godine imamo pojavu sledećih oboljenja: aspermija, oligospermija, polispermija (potpuno odsustvo spermatozoida, 1-2 u vidnom polju i nepokretni, ili mnogo ejakulata a ni jednog spermatozoida). Veoma mnogo njih ima tako mali broj živih spermatozoida da nije moguće nadati se oplodnji. Za 5,5 godina mog rada sa proizvodima “Tiens” veoma je veliki broj ljudi kod kojih je postignut izuzetan i pozitivan rezultat. Navešću nekoliko slučaja koji se odnose na terapiju neplodnosti.

Marija 27 godina i Milan, 26 godina, bračni par.
U braku su 6 godina, nijedno začeće. Alergija, reumatizam, adenomioza tela materice, sklerocistoza jajnika. Prijem proizvoda “Tiens” kod oba supružnika u toku 6 meseci. Začeće 26.02.2012g. porodjaj 25.novembra, zdrav sin.

Olga, 31 godina, Sergej, 37 godina.
U braku 10 godina, nijedno začeće. Hiperestogenizam, mastalgija, mastopatija, miom tela materice, mnogobrojni nevusi, salpingooforitis, eidocervitis (mikoplazma, ureaplazma, hlamidija, kandidoza), erozija grlića materice. Više puta je predlagana operacija zbog ogromne veličine nevusa (veličina dečije pesnice) na kosmatom delu glave. Oboje su primali “Tiens”. Lokalna obrada nevusa na glavi Hitozanom - rezultat tretmana nevus je otpao. Začeće u septembru 2009. godine, trudnoća normalna, porođaj juna 2010.godine.

Marina, 44 godine, Boris, 60 godina, u braku su 26 godina.
Nijedno začeće. Žena se celog života lečila kod mnogih specijalista. Obratila se lekaru zbog jakih bolova u zglobovima i krstima. Smatrala je da nije u stanju da radi do penzije. Određen je program“Tiens”. Posle toga pacijentkinja se osećala odlično, požalila se na početak klimakteričnog perioda jer je prestala menstruacija. Pregledom je konstatovana trudnoća od 12 nedelja. Rodila je sina kada je imala 45 godina.

Svetlana, 32 godine. Neplodnost.
Lečila se više godina. Zlatasti stafilokok, streptokok hemolitički, hlamidioza, citomegalovirus, herpes virus.
Dva puta je prošla program s preparatima Tiens. Rodila je sina u julu 2014. g.

Olga, 20 godina. Muž je zdrav. Fibromatoza obe mlečne žlezde, mastopatija obe mlečne žlezde, genitalni infantilizam, cista desnog jajnika. Godinu dana posle postavljanja ove dijagnoze i primene proizvoda “Tiens” rodila je zdravu ćerku.

Prosalova G.V.lekar akušer-ginekolog, distributer s 6 zvezdica, grad Molodogvardejsk

U toku svoje 25-godišnje prakse kao akušer-ginekolog mnogo puta sam se sretala s problemom bračne neplodnosti. Koristeći u svojoj praksi proizvode Korporacije “Tiens” više puta sam se uverila u njihovu efikasnost. Nadalje ću navesti slučajeve uspešne primene “Tiens” u kompleksnoj terapiji ginekoloških oboljenja.
U skladu s isočnjačkom koncepcijom zdravlja, neophodno je da u organizmu postoji harmonija između muškog (Jang) i ženskog (Jin) principa. Zbog toga su kod neplodnosti bili preporučeni za upotrebu BAD “Tiens” za oba supružnika, prema određenim šemama uzimajući u obzir fiziološke cikluse organizma žene.U slučaju kada je neplodnost bila uzrokovana postojanjem procesa patološkog srastanja tkiva u maloj karlici uspešna je bila primena Holikana.

Kada je neplodnost bila hormonskog karaktera bolesnicama sam prepisivala: Vejkan, Kanli, Ulje enotere, Ulje jegulje i to u dozama koje preporučuje Korporacija “Tiens”. Navedeni biološki aktivni dodaci ispoljili su visoku efikasnost prilikom kompleksne terapije klimakteričnog sindroma i dobroćudnih tumora na materici i parasemenicima (to je potvrđeno ultrazvučnim ispitivanjem).
Trudnicama preporučujem upotrebu Kalcijum za decu, Vejkan, Biocink, Spirulinu. Kod žena koje su primale proizvode “Tiens” porođaj se odvijao bez komplikacija. Bilo je slučajeva da je obavljen fiziološki porođaj kod žena kod kojih se prvobitno savetovao carski rez. Posmatranja koja su usledila dovela su do zaključka da su deca majki koje su primale BAD “Tiens” u fiziološkom i psihičkom razvoju bila naprednija od svojih vršnjaka. Ta činjenica je izazvala pozitivnu emocionalnu reakciju kod majki i njihovu pozitivnu motivaciju za dalju upotrebu“Tiens”.

Često se sećam svog prvog kliničkog uspeha.

Žena od 32 godine (u anamnezi: neplodnost u prvom braku u toku 5 godina, u drugom braku 6 godina), zajedno sa suprugom primala je proizvode “Tiens” u toku 2 meseca. Pred kraj programa došlo je do začeća. Za vreme trudnoće ženi su bili prepisani sledeći dodaci: Kalcijum za decu, Biocink, Vejkan. Trudnoća je protekla bez komplikacija. U prvo vreme se za porođaj predviđao carski rez, zbog uzrasta trudnice i dugotrajne neplodnosti u anamnezi. Porođaj je bio u predviđenom terminu, bez komplikacija, prirodnim putem. Sada dete ima tri godine, zdravo je i uspešno se razvija.
Drugi klinički slučaj o kojem želim da vam govorim, odnosi se na efikasnost primene proizvoda u kompleksnoj terapiji kod žene koja je imala neurohiruršku operaciju. Konstatovana je ponovna amenoreja hipofizne geneze. Pre deset godina ona je bila operisana zbog tumora hipofize i sve vreme je imala glavobolje, amenoreju, bile su primetne promene spoljneg izgleda. Bolesnica je primetila ogrubelost crta lica i povećanje nosa i ušiju, veličine prstiju na šakama i stopalima, povećanje broja obuće sa 37 na 40. Pacijentkinja nije pristala na drugu operaciju koju su predlagali neurohirurzi. Ja sam sprovela kompleksnu terapiju s aktivnim uključivanjem biološki aktivnih dodataka “Tiens”. Rezultat je prevazišao najsmelija očekivanja (sama pacijentkinja je okvalifikovala rezultat terapije kao čudo). Crte lica, prsti, broj obuće značajno su se smanjili, ponovo su se pojavili “kritični dani” što svedoči o obnavljanju fizioloških procesa u organizmu.

Starušćenko T.E. lekar akušer-ginekolog, distributer s 5 zvezdica, grad Odesa

Patologija grlića materice predmet je razmatranja u mnogobrojnoj literaturi. Problem je aktuelan jer nema izbora u pogledu metoda lečenja. Tradicionalni pristup predviđa primenu hemijske i elektrokoagulacije, kriodestrukcije, koje u stvari dosta često dovode do recidiva oboljenja, akutizacije zapaljenskih procesa male karlice, atrezije cervikalnog kanala, endometrioze. Imajući u vidu patološke promene egzo-endocerviksa, etiološke uzroke, opšte i lokalno stanje imuniteta, obavljeno je kompleksno lečenje navedene grupe bolesnica uz primenu proizvoda “Tiens”. Dobijeni su dobri, trajni rezultati.

Bolesnica M. 40 godina,
javila se lekaru žaleći se na stalni obilan vaginalni sekret, povremene tupe bolove u donjem delu stomaka. Urađena su kliničko-laboratorijska, dijagnostička ispitivanja, na osnovu kojih je postavljena dijagnoza: Hronično zapaljensko oboljenje organa male karlice, kombinovane etiologije. Salpingooforitis s leve strane, akutni stadijum. Displazija grlića materice 3. stadijum, u spoju s virusom ljudskog papiloma. Imajući u vidu sve navedeno, određeno je lečenje u čiji program su uključeni BAD Korporacije “Tiens”. Prilikom ponovnog ispitivanja metodom kolpocitologije, ciljane biopsije, utvrđeno je da stanje višeslojnog tankog i cilindričnog epitela odgovara normi. Pozitivna dinamika je nastupila u ovom slučaju kroz mesec dana od početka terapije i traje već godinu i po dana. Želim da istaknem da osnovnu grupu ginekoloških oboljenja predstavljaju zapaljenski procesi u spoju s patologijom grlića materice. Prilikom sastavljanja programa lečenja navedenoj grupi pacijentkinja određeni su za primenu: Vejkan, Hitozan, Holikan, Kordiceps, Cink. Drugu grupu bolesnica čine žene koje nemaju ovulacije, bilo zbog zapaljenskih procesa, tako i zbog hormonske disfunkcije jajnika.

Bolesnica A. 27 godina, javila se lekaru 2012. godine s tegobama: nemogućnost začeća u toku 10 godina polnog života s jednim partnerom, stalna jaka sekrecija iz vagine, povremeni bolovi u krstima, jako bolne menstruacije, obilne.Dijagnoza: hronično zapaljenje organa male karlice kombinovane etiologije, akutni stadijum. Miom materice, subserozni oblik koji odgovara trudnoći od 10 nedelja. Adenomioza materice. NMC.Pored toga: Hronični obostrani pijelonefritis, mokraćni sindrom u stadijumu polovične remisije. Sprovedena je konzervativna terapija u leto 2012. g. Laparoskopska operacija: ektomija miomatoznog čvora. Prepisana je hormonska terapija do 2013. g. zaključno. Dinamika nezadovoljavajuća, veličina materice po podacima UZ neznatno se smanjila, bazalna temperatura i dalje jednofazna. Od 2013. g., uz hormonsku terapiju, prepisani su preparati Korporacije “Tiens”: kroz dva meseca posle lečenja postignuto je dobijanje nepotpune luteinske faze. U avgustu 2013. g. pacijentkinja je u potpunosti prešla na upotrebu jedino BAD (Vejkan, Kordiceps, Kanli, Biocink, Kalcijum za decu, Hitozan, Ulje enotere).Postignuta je dvofazna bazalna temperatura.  2014. g. došlo je do trudnoće. Korišćenje Kordicepsa, Vejkana, Hitozana, Cinka, Kanlija, Ulja enotere u lečenju hiperplastičnih procesa endometrijuma omogućava nam, da prema podacima hormonskog ispitivanja i UZ, donesemo zaključak da se postiže smanjenje nivoa estradiola i formiranje druge punovredne faze ciklusa. Isto tako se postiže smanjenje osetljivosti receptora endometrijuma na estrogene.
Pacijentkinja I.38 godina, javila se zbog smetnji: nemogućnost začeća u poslednje 3 godine, poremećaj menstrualnog ciklusa: kašnjenja do 14-20 dana, oskudne menstruacije. Ispitivanja su obavljena klinički i laboratorijski. Dijagnoza: NMC. Oligomenoreja. Rana predmenopauza. Sprovedeno je lečenje u trajanju od 4 meseca, pacijentkinja je primala Kanli, Vejkan, Holikan, Kordiceps, Biocink, Kalcijum. Stabilizovala se menstruacija. M-eho 4-5 dana do kraja ciklusa 10-12 mm, kroz osam meseci došlo je do trudnoće.
Ukoliko se stručno ispitaju ginekološke bolesnice, uzimajući u obzir prateću somatsku patologiju i primenjujući BAD “Tiens”, mogu se postići značajni rezultati koje, ponekad, ne možemo postići medikamentoznom terapijom. Izvanredni rezultati dobijeni su kod lečenja pacijenata s erektivnom disfunkcijom, hroničnim prostatitisom, hroničnim pijelonefritisom, infekcijom virusom herpesa 1. i 2. tipa.

Trinjka-Kozak V.B. lekar akušer-ginekolog, distributer s 6 zvezdica, grad Lavov

Moji pacijenti su uglavnom ljudi s ozbiljnim zapuštenim patološkim stanjima. Jasno je da oni moraju da primaju proizvode u toku dužeg perioda: potrebno je obnoviti mikro i makroelementni sastav krvi, čistiti limfni sistem, vezivno tkivo koje je osnova svih organa, obnavljati ravotežu vode, funkciju probavnog trakta (uključujući mikrofloru creva). Neophodno je i obaviti korekciju imuniteta. Uz primenu BAD “Tiens” sve to se odvija postepeno i ne izaziva akutna pogoršanja. Treba imati u vidu da međućelijska tečnost može da se obnovi tek nakon tri meseca, tek za godinu dana obnoviće se voda unutar ćelija. A poznato je da su u vodi rastvorene sve korisne materije, kao i otpadne materije. Kod akutnih stanja, na primer nespecifičnog adneksitisa, velike doze Kordicepsa, Hitozana, Ekstrakta belog luka i Antilipidnog čaja daju dobre rezultate. Međutim, posle akutnog stanja neophodno je utvrdi šta je zapravo dovelo pacijenta baš do te patologije, i sprovesti ciklus terapije čišćenja, korekcije i obnavljanja u trajanju od najmanje tri meseca. Jedino tako ćemo moći da radimo lečeći čoveka a ne oboljenje. Navešću nekoliko kliničkih slučajeva kada su proizvodi “Tiens” ne samo spasili ljudima zdravlje, već i sam život.

Pacijentkinja M.32 godine.
Imala je dve laparotomijske operacije zbog dve vanmaterične trudnoće. Kao rezultat prve operacije ostao je samo patrljak jajovoda, a rezultat druge je bila plastična operacija jajovoda. Kroz tri meseca je obavljeno kompletno kliničko ispitivanje pacijentkinje. Konstatovana je neprolaznost jajnika, a na mestu patrljka hidrosalpinks. U jednom jajniku cista prečnika 5 cm. Konkrementi u bubrezima. Posle bezuspešnog lečenja hemijskim preparatima žena je upućena na vantelesnu oplodnju. Pacijentkinja je godinu dana primala proizvode Korporacije “Tiens” i nije bila na bolovanju. Rezultat: ciste na jajniku nisu nađene, bubrezi bez konkremenata, na mestu hidrosalpinksa: rekanalizovani funkcionalni jajovod. Obavljeno je vantelesno začeće. Žena je saznala za rekanalizaciju jajovoda posle veštačke oplodnje jer je u toku tog procesa obavljeno laparoskopsko ispitivanje organa male karlice. Pacijentkinja nastavlja sa primenom proizvoda. Sada je u 12. nedelji trudnoće, blizanci. Patoloških nalaza nema.

Pacijentkinja L. 22 godine.
Dijagnoza: postporođajni laktacioni mastitis. Povišena temperatura tela do 39 stepeni, otvrdnule mlečne žlezde, laktostaza. Primala je Kordiceps, Gaj Bao, Antilipidni čaj. Trećeg dana obnovila se laktacija, petog dana se normalizovala temperatura.


Trudnica K. ima bolove u krstima, grčeve u nogama, intenzivne bolove u nogama prilikom hodanja. Biohemijskom ananlizom krvi utvrđeno je: opšti kalcijum 1,6 mmol/l. Posle prijema Gaj Bao po 3 tablete na dan simptomi su nestali u toku 3-4 nedelje, nivo opšteg kalcijuma iznosio je 2,2 mmol/l. Porođaj je nastupio na vreme i protekao je bez komplikacija.

 

Za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.

Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

007_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mreže

PREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas599
mod_vvisit_counterJuče2490
mod_vvisit_counterTekuća nedelja7479
mod_vvisit_counterProšla nedelja14312
mod_vvisit_counterTekući mesec599
mod_vvisit_counterProšli mesec79969
mod_vvisit_counterUkupno2184616
 • Uradi sve šta možeš, a ostatak prepusti sudbini
 • Ako je problem rešiv - netreba da se brinemo. Ako je ne rešiv - opet ne treba da se brinemo zbog njega.
 • Kada dobro razmislite, odlučite da delujete. Kada počnete da delujete, prestanite da mislite....
 • Ne zadržavaj ono što odlazi i ne teraj ono što dolazi.
 • Ići brzo znači ići sporo bez prekidanja.
 • Bolje je biti neprijatelj dobroj osobi, nego prijatelj lošoj osobi.
 • Odnos muža i žena treba da je kao odnos ruku i očiju: kada ruke bole, oči plaču; a kada oči plaču, ruke brišu suze.