Sreda, JUN 03, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

JOŠ JEDNA REGULACIJA KANCERA

Nova iskustva korisnika

Poštovani posetioci sajta:

Evo još jednog primera i  dobrog rezultata kada se na istom zadatku nađu:stručnjaci zvanične medicine, vekovno iskustvo kineske tradicionalne medicine u vidu dodatakaishrani, promenjen način ishrane i ostalih navika,ljubav i vera u isceljenje cele porodice!!!U ovim uslovima rezultat je morao da stigne. Ovde je u pitanju moj rodbinski prijatelj (rodjeni bratod moje pok.snahe), dugogodišnji dijabetičar na insulinu. Očekujem da će i taj problem biti rešen: da će se svi metabolički poremećaju vratiti u normalu.

Ako je dr Hej lečio dijabetičare samo ishranom,zašto se to ne bi dogodilo i 73 god. nakon dr Heja???
Milka Orlić

 

Postovana Milka,

Saljem Vam rezultate skenera pluca i abdomena, magneta glave, odluku konzilijuma, misljenje grudnog hirurga (VMA) i krvnu sliku koja je radjena danas. Krvna slika je generalno dobra. Trombociti i crvena krvna zrnca su nesto malo ispod donje granice ali to je ocekivano zbog hemoterapije. Sve ostalo je ok. Secer je na zadovoljavajucem nivou. Ponekad dodje do skoka ali uglavnom je na nivou koji je dosta nizi nego recimo pre godinu ili dve. Tako da i tu ima znacajnog poboljsanja. U ishrani nije skroz presao na presnu hranu. Izbacena je industrijski preradjena hrana, ostavio je cigarete, kafu.. Razdvaja ugljene hidrate od proteina prema Vašoj knjizi. Pored ishrane koristili smo značajne količine proizvoda Tiens, takoreći na svaka dva sata korisio je Holikan, Ikan, Kordiceps, Hitozan, Cink, Spirulinu, Antilipidni čaj, Kalcijum sa Kanlijem, Kalcijum opšti, Kalcijum za glavu, Ulje žutog noćurka, Omegu 3, Digest - takoreći sve proizvode smo koristili u značajnim količinama i - stigli su odlični rezultati. Imao je podršku cele porodice i uže i šire, svi smo bili uz njega, što mu je sigurno povećalo moral i veru da se i ova opaka bolest može da pobedi. Kada je stigla potvrda i zvanične medicine svi smo sigurniji da smo na pravom putu. Još samo da dodam, da su lekari odmah pitali šta je koristio pored onoga što su oni preduzimali!!!  

Ovo su promene nakon drugog snimanja skenerom: metastaza u slezini se povukla u potpunosti, limfni cvorovi su znacajno umanjeni, nestalo je i nekoliko manjih tumora oko primarnog u istom plucnom krilu, a primarni tumor je umanjen sa 5,6cm na 4,4cm. Sve u svemu, znacajna tumorska masa je nestala i stadijum je smanjen sa cetvrtog na treci. Radjen je i kontrolni magnet glave zbog mozdanog udara. Tu se vidi trajno ostecenje jednog dela u mozgu i drugih promena nema. Konzilijum je doneo odluku da primi jos dva ciklusa hemoterapije, nakon cega planiraju da ga operisu. Krvna slika je generalno dobra. Samo se javio problem pre pocetka drugog dela treceg ciklusa kada je doslo do znacajnog pada trombocita zbog cega je hemioterapija odlagana 7 dana. Oseca se dobro, na kilazi je dobio par kilograma. To bi bilo to.. Za sada sve ide kako treba, a nadamo se da ce tako i da se nastavi.

Pozdrav
Čeda

 

SKENER TORAXA I GORNJEG ABDOMENA

 

MAGNET GLAVE

 

ODLUKA KONZILIJUMA

 

MIŠLJENJE GRUDNOG HIRURGA

 

KRVNA SLIKA 04. novembar 2013

 

Za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.

Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Miroslav Mitrović

Telefon: +381 64 322 77 51 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

003_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mrežePREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1958
mod_vvisit_counterJuče2724
mod_vvisit_counterTekuća nedelja6917
mod_vvisit_counterProšla nedelja29857
mod_vvisit_counterTekući mesec6917
mod_vvisit_counterProšli mesec98407
mod_vvisit_counterUkupno1819605

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • Uradi sve šta možeš, a ostatak prepusti sudbini
 • Ako je problem rešiv - netreba da se brinemo. Ako je ne rešiv - opet ne treba da se brinemo zbog njega.
 • Kada dobro razmislite, odlučite da delujete. Kada počnete da delujete, prestanite da mislite....
 • Ne zadržavaj ono što odlazi i ne teraj ono što dolazi.
 • Ići brzo znači ići sporo bez prekidanja.
 • Bolje je biti neprijatelj dobroj osobi, nego prijatelj lošoj osobi.
 • Odnos muža i žena treba da je kao odnos ruku i očiju: kada ruke bole, oči plaču; a kada oči plaču, ruke brišu suze.